'; foreach($module->list as $v) { if($v->checked) { $txt .= '
  • ' . $v->linkName. ''; } elseif($v->selected) { $txt .= '
  • ' . $v->linkName. ''; } else { $txt .= '
  • ' . $v->linkName. ''; } if (!empty ( $v->subsites )) { $txt .= ''; } $txt .= '
  • '; } $txt .= ''; ?> '; foreach($module->list as $v) { if($v->checked) { $txt .= '
  • ' . $v->linkName. ''; } elseif($v->selected) { $txt .= '
  • ' . $v->linkName. ''; } else { $txt .= '
  • ' . $v->linkName. ''; } if (!empty ( $v->subsites )) { $txt .= ''; } $txt .= '
  • '; } $txt .= ''; */?> list):?> list as $k=>$v):?> list[$k+1])):?>


     Przegląd prasy 2010

    Styczeń 2010
    Luty 2010
    Marzec 2010
    Kwiecień 2010
    Maj 2010

    Czerwiec 2010
    Lipiec 2010
    Sierpień 2010
    Wrzesień 2010
    Październik 2010
    Listopad 2010
    Grudzień 2010

     


    25/31 stycznia 2010 r.

    ORGANIZM JAK GĄBKA
    Na pytania odpowiada Anna Jaworska, lekarz ogólny

    Pytanie: Podobno trzeba wypijać 2l wody dziennie. Czy to nie przesada? Z trudem udaje mi się wypić dwie szklanki wody, bo mi nie smakuje.
    W odpowiedzi na to pytanie czytamy wyczerpująco o argumentach przekonujących jak bardzo ważne jest uzupełnianie płynów, szczególnie poprzez picie wody. Zabrakło natomiast wypowiedzi jaki rodzaj wody byłby odpowiedni. Podkreślając bowiem, że bardzo ważne jest picie wody przez osoby pijące kawę, należałoby nie tylko powiedzieć, że w związku z tym tracimy wodę z organizmu, ale również wraz z nią cenny pierwiastek jakim jest magnez. W takiej sytuacji dobrze by było pić wodę mineralną z dużą zawartością tego pierwiastka. Podobnie w przypadku upałów kiedy wraz z potem także dochodzi do ubytków składników mineralnych, które można uzupełnić pijąc odpowiednio dobraną wodę mineralną.


    MEDIARUN
    21 stycznia 2010 r.

    HOOP POLSKA KONTYNUUJE WSPÓŁPRACĘ Z MINDSHARE

    Firma Hoop Polska Sp. z o.o. zdecydowała się kontynuować współpracę w roku 2010 z domem mediowym Mindshare. „Dokonaliśmy przeglądu ofert domów mediowych i zdecydowaliśmy się na kontynuację działań w bieżącym roku z Mindshare” – mówi Marek Kmiecik, Dyrektor Marketingu Hoop Polska. Mindshare obsługuje firmę Hoop Polska od 2008 roku.



    6/19 stycznia 2010 r.
    NAŁĘCZÓW ZDRÓJ - CISOWIANKA PERLAGE

    Woda mineralna, której bąbelki dzięki zastosowaniu metody nasycania dwutlenkiem węgla perlage przypominają te w winach musujących i szampanach. Ponadto Cisowianka zawiera naturalny dwutlenek węgla. Woda jest dostępna w nowej butelce o pojemności 0,7 l wykonanej z materiału łączącego zalety plastiku i estetykę szkła.



    Styczeń 2010 r.
    DUŻO PIJ PRZEZ CAŁY ROK

    Kawa, mocna herbata, czy alkohol działają odwadniająco. Dlatego najlepiej jednocześnie sięgać po szklankę wody. W przypadku palenia papierosów, szczególnie gdy jest to większa ilość niż zwykle (np. na spotkaniach towarzyskich), oraz wypicia większej ilości alkoholu, dobrze jest dostarczyć do organizmu co najmniej pół litra wody przed snem, aby uniknąć kaca na drugi dzień. W artykule zaleca się wypicie wody niskozmineralizowanej. My na stronach portalu Woda dla zdrowia tłumaczymy, dlaczego w takich przypadkach właśnie takiej wody nie powinno się pić. Jeśli planujemy imprezę warto już dzień przed wyjściem, w ciągu dnia pić wodę mineralną wysokozmineralizowaną, gdyż zawiera dużą ilość magnezu i wapnia. Dzięki dostarczeniu ich do organizmu zaspokoimy zapotrzebowanie na te pierwiastki, które zwiększa się przy spożyciu alkoholu i unikniemy nieprzyjemnych dolegliwości dnia następnego.



    Grudzień 2009 r./ Styczeń 2010 r.
    CISOWIANKA PERLAGE

    Nowa Cisowianka Perlage to innowacyjny produkt na rynku wód. Perlage to metoda nasycania wody dwutlenkiem węgla, dzięki której powstaje musowanie charakterystyczne dla wysokiej klasy win i szampanów. Bąbelki uwalniają się wolniej i są znacznie drobniejsze. W kampanii wspierającej produkt wystąpił znany krytyk kulinarny Robert Makłowicz



    Styczeń 2010 r.
    CISOWIANKA PERLAGE

    Na sklepowe półki właśnie trafił najnowszy produkt Cisowianki – Cisowianka PERLAGE. To wyjątkowa woda nasycana dwutlenkiem węgla za pomocą metody „perlage”, dzięki której powstają bąbelki charakterystyczne dla wysokiej klasy win musujących i szampanów. W Polsce po raz pierwszy zastosowała tą metodę Cisowianka.

    Top