Aktualności

Spotkanie blogerek kulinarnych.
Luty 28, 2018

 

Spotkanie ludzi dla których jedzenie, wino i woda są życiową pasją.

 

Water&Wine to wyjątkowy na skalę światową koncept restauracyjny, należący do zakładu butelkującego Cisowiankę i Cisowiankę Perlage, znany w branży gastronomocznej (dziennikarze, blogerzy, restauratorzy). Na zaproszenie zespołu Water&Wine, na tydzień przed Walentynkami odbyło się spotkanie zaprzyjaźnionych blogrerek kulinarnych oraz Radka Zarębińskiego, sous chef w Gaggan, najlepszej restauracji w Azji.Tematem spotkania było stworzenie dań nawiązujących do skojarzeń z miłością. Podczas wspólnej kolacji goście wraz z zespołem pracującym na stałe w koncepcie, wymieniali się swoją wiedzą, pomysłami oraz doświadczeniem. Każdemu daniu towarzyszyła musująca Cisowianka Perlage – woda doskonale pasująca do każdego jedzenia, oraz spotkań przy stole.

Top